bodyboarding.

Igår hängde jag och hela familjen på stranden! Det var Emilias födelsedag och jag var ledig! Sov till 11, sen blev det sushilunch och runt 2 åkte vi till Good Harbour i Gloucester. Det var ganska höga vågor, så man kunde bodyboarda. Jag har aldrig testat det förut, OJ så kul det var! Jag var helt obsessed! Vattentemperaturen var perfekt och solade gassade varmt. Efter en minst sagt spännande hemresa (Ida var på gott humör.. och vem var det som satt med henne i baksätet...?) åt vi minihamburgare till middag följt av cheesecake och hallon. MYS!

Be Happy

Jag lovar mig själv att
- alltid försöka vara glad
- tänka positiva tankar
- berätta för mina nära och kära att jag tycker om dom. ofta
- ge komplimanger oftare


Ikväll hängde vi på starbucks m. dom tyska tjejerna :) Tack för en rolig kväll tjejer!!


denna luftfuktighet..........

ja smalter boort....


kalasdagzzzzzzz

imorn har emilia kalas! Mia har fått nackspärr så det blir hardcorework imorn..

Jag har nu gått med i en pakt. Jag får bara äta godis/kakor/glass/chips///// 2 ggr innan ja åker hem. det enda jag får äta är nötter och mörk choklad. så är det med det!

Idag var jag ledig, så jag och Lisa åkte in till Boston och jag köpte en klocka (m. 5 olika armband!) galet snygg! Sen åkte vi till poolen och svalka oss, starbucks, sen hämta upp Desiree och åkte sen till Northshore mall för att hänga på forever 21. Jag kom därifrån m. en svart fodralklänning med dragkedja i mitten och en svart väska med nitar som jag tittat på massa ggr, men tyckt va för dyr.. Nu halva priset :):) livet är allt bra underbart, va?! :) Sen åkte vi hem till Desiree och åt omelett och tittade på Fired Up! Helt sjukt va mkt jag tittar på film här. Har aldrig varit ett filmfreak, men nu kan jag inte få nog..

BEN AFFLECK<3<3

aaaah, har precis sett filmen Bounce med Ben Affleck och Gwyneth Paltrow (stavning?). Han är så snygg å charmig..

glad!

efter att ha hängt några timmar med Lisa och Desiree!! :D Ni är himla bra!!

Det är många saker jag har funderat på under min tid här. Jag vet inte om det beror på att jag har så mkt tid över här eller om jag helt enkelt börjar bli vuxen ?? haha (hemska tanke..) Men i alla fall, en sak har jag kommit fram till, bl a efter att ha läst boken "The Secret" är att det finns 2 typer av människor. Människor som ger en energi och människor som tar energi. Ganska enkelt. Det hjälper inte om man är världens positivaste människa, umgås man med "energitagare" kommer man tillslut att bli likadan. Har ni tänkt på en sak, när man får en riktigt sur, bitter kassörska på Ica som inte ens kan slänga ur sig ett hej hur trevlig och glad du än må va, då går man runt och är irriterad resten av dan.Det är för att denna negativa människa tagit all energi ! det kanske va ett bad example, men ni fattar. . haha okej det här inlägget blev lite hokus pokus, men jag tror verkligen på det här! Därför ska ja ta vara på mina "energigivare". Jag ska också försöka att alltid vara en "energigivare". Tänk vilken lycka att får göra en annan människa glad. härligt va?! :)
tänk på saken! 


tuff life..

Idag började jag kl 10.30. kärakära sov morgon!!:) Jag hann med ett kickboxing pass innan, mkt trevligt!
Emilia var, som vanligt, hos Rachel men jag lockade hit dom med några pannkakor :) Annars har bara läst, solat..


å då tar vi nya tag.

Fortsätta kämpa. Även när det känns tufft och meningslöst. Börja om på nytt. Glöm gårdagen. Det är en ny dag idag. Vad är det som säger att du inte kommer att klara det den här gången? Det värsta som skulle hända är att du misslyckas, men det är väl inte hela världen? Det har du varit med om så många ggr tidigare. Då är det bara att ta sig upp och försöka igen. Inga konstigheter.


nyc

 


helgen.

I fredags var jag och kidsen ute och åt på kinarestaurang! My goosh. Inte kul att gå på restaurang med en unge på 1,5.. Jag hann typ ta två tuggor, fullt upp med att se till att Ida hade mat, inte välte glaset eller tallriken, sen ska hon samtidigt underhållas. Jag höll på att skämmas ihjäl när vi var klara och det låg mat över heela golvet.....Mia och Björn var ute och firade aniversiry! Efter det tittade vi på high school musical 3. såå bra!! Sen kom Kristin över och jag packade till NYC.
I lördags bar det av mot NYC. Jag och Kristin var uppe med tuppen, kl 4.. Vi hämtade sedan upp desiree och Lisa som skulle till Dominikanska republiken, dom små rackarna..! Vi var framme i NYC runt 11 och vi gick till Whole Foods och köpte lunch och åt i Central Park <3<3. Sen mötte vi upp Jaime (vi fick en jättebra deal av en kompis, 36 dollar för en natt på hudson hotel) och checkade in! Sjukt trevligt hotel!!! Sen blev det lite shopping för Kristins del. Runt 8 blev det middag i Meatpacking district på min favvorestaurant Vento! Så himla mysigt ställe! Sen drog vi till Cafe Noir och drack lite vin. Tjänade 17 dollar (om ja minns rätt) på taxiresan haha!! Chauffören trodde vi betalade med en 50 dollarsedel, när vi betala med 20.. Sen drog vi till Mc Donalds och sen tillbaka till hotellet där vi skulle sova 4 pers i en Queensizebed. myys! :D haha ja e värsta sovsällskapet. Tydligen hade jag försökt sno både Kristins och Kathrines kudde under natten. Vid ett tillfälle hade ja satt mig upp och dragit i Kathrines kudde. Båda var dock förberedda på detta, så de höll ett stadigt grepp om deras kudde! At one point blev det jättevarmt och ja var tvungen att lägga ena benet ovanför täcket och då stramades täcket till så både Kristin och Kathrine trodde att ja försökte sno täcket också hahah, så de sliter i täcket att jag måste löka vidare under täcket..... ahahah ja höll på att dö när dom berättade det!! På söndagen åt vi frukost på ett diner, Route 66, och sen gick vi runt lite. Jag köpte en I <3 NY hoodie :)

by the way..

.. så har jag slingat håret.. Vad säger ni?? :D


.


Här har vi min lilla tjej.







Förmiddagen tillbringades i en lekplats i Arlington. Har tagit massvis med bilder på min snygging som jag ska ha till barnens scrapbook.

kvällens.



Klänning ZARA, linne American Apparel, skärp Steve Madden

outfits

Emilias ledare på camp är jättegulliga! :) Idag fick jag en komplingang om att jag alltid har så fina kläder! Det gav mig en ide att lägga upp lite olika outfits på min blogg, då kan ni också se vad jag köpt här framförallt på forever 21. Jag kanske även lägger upp en dagens?


Lördagens poolhäng!



Kristin e här å hälsar på!! :)



Emilia



Jesus walks on water..

Lördagen spenderades i Lexington townpool m. Kristin och Kathrine :) Jag jobbade några timmar på morgonen och jag och Ida badade i bebispoolen :) Senare åkte jag och Kathrine till Boston och åt på en mysig restaurang (Fias) som ligger precis vid hamnen. Sen gick vi till North End.



Ett italienskt distrikt här i Boston. Mysigt värre! Här ska vi äta middag nån gång :)

köpaköpakööööpaa..

resväska - samsonite
klocka
starbucksmugg
bostontröja
nyctröja
present till emilia
scrapbooksupplies

fridaaayyy

Idag var jag ledig mellan 9.30 och 3.30 :) Så det bar av mot mallen och jag köpte en klänning, blus och en kjol! Lägger upp bilder senare! När jag och Emilia skulle hämta Ida idag så blev himlen kolsvart på typ en sekund och det började blåsa småsmå virvelvindar och sen fooooorsa regnet ner!! Sjukt coolt!

Nu sitter vi och tittar på Baby Mama..

Imorn ska ja å dess på gympapass kl 8! Efter det jobbar jag några timmar och sen kanske det blir stranden ?

xoxo
E


ps. de e min namnsdag idag ds.


RSS 2.0