mums!

  BDG Black Overdye Cigarette Jean    Vintage Feminine Beaded Headwraps 

fiin

Kimchi Blue Tenerife Dress     Mirror/Dash Snap Front Skirt  BDG Solid Pocket Knit Skirt
      BDG Cozy Pullover Tunic  Silence & Noise Banded Bottom Tunic Sweater


        Silence & Noise Bubble Sleeve Tunic  Cheap Monday Tight Jean   Truly Madly Deeply Raw Edge V Neck        

mmmmmmmmm..

   


Dessa godsaker finns i vårt skafferi...

heeelloooooooo

Denna vecka har jag knappt jobbat nånting och när jag jobbat har det inte känts som att jag jobbar. Kl 7 börjar jag och jag hjälper till under frukosten, dukar fram och matar Ida och lite sånt. Sen går jag ut med Emilia, 8-åringen, och väntar på skolbussen med henne. Sen är jag ledig till ca 5, då jag hämtar Emilia på skolan. Sen hjälper jag till under middagen och håller koll på Ida när Mia diskar. Väldigt slappt arbete måste jag säga!

Under dagen är min plan att träna på gymmet och typ städa här hemma (det ligger typ leksaker öööverallt). Det är något min förra familj var väldigt bra på; att hålla ordning i hemmet. Jag tyckte att det var lite irriterande då, men nu förstår jag hur bra det är :P Här finns det ingen organisering, det ligger bara grejer överallt. Om dom bara kunde ha bestämda platser för alla grejer så skulle det bli så mkt bättre :) Mitt hem kommer minsann att vara städat och organiserat (tro det eller ej pappa!)

På tisdag nästa vecka ska jag ha Ida, 1 åringen, hemma själv för första gången. Jag längtar nästa efter att jobba mer! Jag är mycket mer produktiv när jag har fullt upp. När jag jobbade 10 h om dagen hann jag tvätta, stryka, diska, laga mat, städa. Nu blir det mest att man bara sitter och degar, även fast det finns saker jag borde göra, så tänker jag att jag kan göra det senare och så blir det aldrig av.. 

isch!

Jag och Lisa tittade idag på Linda Rosings nya program där hon försöke hitta mannen i hennes liv. Det är typ som bachelorette och alla dom andra skitprogrammen (väldigt underhållande;)). Hon skulle i detta avsnitt välja ut typ 6 killar som skulle gå vidare. En av killarna hon valde var 19 år gammal!!!! Hon är själv 33 år, vad kan hon ha gemensamt med honom? Linda har själv barn som är typ 14, hur sjukt skulle inte de bli om hon väljer honom! Kul för barnen att "styvpappa" är 5 år äldre haha:P Visst, åldern är bara en siffra, men hur mkt gemensamt har hon egentligen med en 19-årig pöjk? Nää, där går gränsen!

http://pubes.blogg.se/2008/august/utkast-hej-krak-eva.html


Kronprinsessan har förlovat sig!

Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling förlovade

Uppdates

Nu sitter jag och Kathrine och tittar på acadamy awards. Eller vi kollar snarare på alla fina klänningar :)
Gillar Anne Hathaways klänning skarpt! :) Miley Cirus klänning var heeeemsk.

Idag har jag och min familj byggt min IKEA säng hehe.. MEN vi hade lyckats få med fel madrass. IGEN! haha! Jag ska ta kort på sängen senare så ni får se! JAG ÄLSKAR MITT RUM!! Snart ska vi sätta upp mörklila gardiner, aaaah de kommer bli så fint!!

Idag var vi också på fastelaun hos Kathrines familj! Det fanns maaaaasssaaaa sötsaker och jag och Kathrine råkade hela tiden hamna där.. Jane (Kathrines värdmamma) gör egen choklad och det är GOTT!! Sen bjöds det på brownies,pretzels, chips med tacogratäng, puffs mm..

Just det, min familj kommer att köpa en till bil som jag kan köra när jag inte jobbar! En ny, fin bil! Haaa :D Har jag nämnt att jag gillar min nya familj? ;)

Du ar grym!


Bye, bye



Min forra bil





HAHA kolla min arm!!!



Jag har slingat haret.



Tycker ni att det blev bra?

Mitt nya rum



JAG HAR EN GARDEROB!! :D




Titta vilka fina blommor jag fick :)



Har sover jag. Och sangen ar mjuk.

IKEA



Choklad ar gott.

1 dag kvar... woohoooooo

1 2 3 på de 4:e ska de ske, på de 5:e gäller de, å imorgon smäller deeeeeeeeeee :D:D

Imorn jobbar ja mina sista  10 h här! Härligt härligt :)

Idag var vi science museet! Vi åkte hemifrån typ 8.45 och  var hemma 4:55. Det var en naajs dag! Ungarna sprang runt och lekte, medan vi satt och snacka. Kan de bli bättre? :) Jayden sov dock bara 15 min.. när ja äntligen fått honom att ligga ner och faktiskt sova, vad händer då? Jo, en unge skriker till precis framför honom och han vaknar.... Då blev jag glad......:)
Men han klarade sig bra ändå, var lite kinkig idag dock (han e lite suuuk stackarn) Gud, lyssna på mig. Jag låter som en morsa haha

I helgen ska jag bonda med min nya familj och på söndag ska vi på fastelaun (en dansk högtidsfest eller vad man ska kalla de..)

Toooodels!

bästa dagen på länge:)

Min dag har varit himla trevlig!! Jag och Katrin hade slummerparty hos henne igår kväll.. eller så mkt slummerparty blev det väl inte eftersom hon somnade 15 min in i Madagaskar 2.... Men jag var inte dålig heller, somnade nog 30 min in i filmen..haha. att va au pair suger ut all ens energi..:P
vi vaknade runt 9 och facebooka lite och sen åt vi frukost och kollade klart på filmen. Sen gjorde vi oss i ordning och åkte till gymmet (jag ska ju börja volontära så vi hämtade en blankett som ja e tvungen att fylla i). Efter det åkte vi till Stoneham och åt sushi! Jag testade en ny sushi som hette Crazy Maki med shrimp tempura. Mumsigt värre! Vi fick gratis förrrätt! Förmodligen för att Katrin varit där 4 ggr på 3 veckor.. sen åkte vi till Harvard Square och gick runt lite där! Det är ganska mysigt där faktiskt! Vi var inne på en affär som sålde mat och godis från hela världen. Jag hittade lite sill, kalles kaviar och turkisk peppar! Sen gick vi till ett fik och tog en latte och sen åkte vi tillbaka till burlington. Jag köpte present till dominick på barnes & nobles och sen åkte vi till mallet och gick runt lite! Jag köpte mina efterlängtade leggins och Katrin köpte SNYYYYGGASTE solglasögon, gissa om jag e avundsjuk.... Dom kostade, bara, 288 dollar. MEN dom var riktigt fina, helt klart värt det! Efter det åkte vi hem och åt middag, shrimp pad thai..mmmmmmmm :) Sen kom Kristin över och vi hade en liten auktion om hennes grejer som hon inte vill ta med hem (Kristin åker hem om 1 månad :( ). Jag fick massa krämer och hårprodukter, tröja, klänning, linne, paraply, ljus mm. TACK KRISTIN :) Jag ska ta väl hand om dom.. :):P

Ganska händelserik dag va ;) Älskar sånna dagar, när man verkligen gör mkt. Hatar att bara ligga hemma och dega!

Sov gott!

OJ vad man kan tycka synd om sig själv.. haha

haha här sitter jag  min säng å deppar.. Varför? för att jag hade ett dåligt samtal med pappa och sen fick ja höra att katrin å kristin hade roligaste kvällen igår medan jag satt hemma och strök strumpor...

Fan, skärpning Elin!!

Det kommer mer roliga kvällar då jag inte behöver jobba. Nää, nu är det slut på självömkan!

Varför ska man egentligen ödsla tid och energi på att tycka synd om sig själv? Finns det något positivt med det över huvud taget?? Nä, det hjälper ingen och det får en bara att må sämre. Det är skit. Så istället för att sitta inne en fin vårdag, ska jag gå ut och ta en promenad och vara tacksam för allt jag har!

Hej svejs!

Hihi, jag är så bra!

   

stryka strumpor och frosta kakor

Ikväll har jag jobbat (på självaste alla hjärtans dag va:P). Vi började kvällen med att frosta kakor. Mumsigt värre! Jag och Dominick bakade ju kakor tidigare i veckan och nu skulle de minnsan "infrostas". Det blev vit och rosa frosting med strössel i alla regnbågens färger :) Såå fint så! Efter det var det dags för ett bad, vilket slutade i 2 gråtande barn..... (mina ungar ääääääääääälskar att bada).

Dominicks prayer

So I lay me down to sleep
Plead the lord so to keep
If I should die before I wake
Plead the loord so to take
Amen

God bless you

Sen ska man säga nåt man är tacksam för

Dominick var tacksam över sitt datorspel
Jag var tacksam över att class är över

Sen god natt och jag älskar dig

Sen var det dags för kvällens första höjdpunkt. Strykning. En blöjkartong fylld med bebiskläder skulle strykas. Här snackar vi inte bara bodys, utan strumpor, kepsar och haklappar. Det nog 2 h att stryka. Sen dags för kvällens andra höjdpunkt. Städa toaletterna. myspys!

Vad gjorde ni på alla hjärtans dag?
Puss

jag börjar packa så smått.

Nu verkar det som att jag byter familj tidigare än planerat! Min nuvarande familj har matchat med en au pair nu, en tysk tjej tror jag, som kan komma hit så fort som möjligt. Förmodligen kommer jag att flytta på fredag redan till min svenska familj :)
Idag har jag rensat lite i min byrålåda. Fan vad mkt skräp jag har lyckats samla på mig under bara 4 månader. Ska bli spännande att se om jag får plats alla mina grejer i min väska. Tveksamt.

Under min tid här har jag köpt:
- 4 par skor
- 1 smyckesställ
- 3 tröjor
- 1 byxa
- 1 klänning
- 3 jackor
- 3 väskor
- 4 t-shirts
- 1 skärp
- 2 tanktops
- 2 BH
- smink, hårprodukter, krämer
- neccesär (födelsedagspresent)
- pyjamasbyxor
- 1 par träningsbyxor
- 1 par örhängen
- 2 halsband

hmm. det var ju inte sååå farligt!




Känner ingen inspiration att skriva..

.. så god natt!

längtar längtar längtar

12 dagar kvar..

Museum of Science nasta!

Nasta vecka, pa torsdag, ska jag, Katrin, Kristin och barnen pa museum! Vi kommer sammanlagt bli 10 st haha! 7 ungar fran aldern 2-8 och 3 au pairer. Kan inte bli mer spannande ;)

fiiiiiiiiin :)



Kommer från ASOS

GGGRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Hon är en biiiiiitch. AAH, jag vill bara slå henne!

En av mina uppgifter varje vecka är att byta Jaydens diaperpail (hans typ behållare av blöjor) och jag hade fått för mig att jag skulle byta den varje tisdag, något som jag gjort nu i 4 månader. Idag kommer hon in i mitt rum och frågar om jag bytt påse och jag svarar att jag gjorde det igår. Hon säger då att det ska göras varje onsdag för att sopgubben kommer på torsdag. Okej, då har jag tydligen fattat fel, got it. Vet ni vad hon säger då? (Läs, detta sker efter jag har slutat) "Do you mind changing the diaperpail now, since it is wednesday?" Är hon helt jävla handlingsförlamad eller???!! Sure, säger jag och försöker att hålla minen. Så jag går och byter den jävla fucking påsen som typ innehåller 4 blöjor, för det är ju så
svårt för dom att byta den själv. VILKEN KATASTROF, påsen byts en dag tidigare. Jävlar asså


.

Så här ser min dag ut! För den som undrar.... ;)

Börjar kl 7.15 med att göra i ordning Jaydens frukost. Sen hämtar jag Jayden och jag, Dominick och Jayden äter sen frukost! När kl är ca 8:00 går vi upp på övervåningen och Dominick gör sina dagliga "chores" som består av att bädda sängen, klä på sig, stoppa sin pyjamas i tvättkorgen, borsta tänderna och borsta håret. Ca 8:50 åker vi till skolan och lämnar av Dominick. Idag hade Jayden en playdate med Harry (Kristins lille pöjk) och jag och Kristin kunde sitta och snacka skit medan barnen "lekte". Sen hade vi lunch tillsammans och efter det åkte jag och hämtade Dominick. Väl hemma äter Dominick lunch och därefter sover Jayden middag och Dominick får spela dataspel (ca 1-2 h beroende på hur han skött sina dagliga sysslor). Under tiden tvättar jag, stryker eller gör något annat som Kendra vill att jag ska göra. Senare äter vi snack och leker resten av tiden innan Kendra och Darren kommer hem.

Så kul har jag om dagarna :)

Våren är här!

Idag är det 15 grader celcius ute! Det är rena rama vårvädret :D Jag vill jättegärna gå ut på en promenad med pojkarna, men det finns verkligen inga bra vägar! Vägen utanför huset är väldigt trafikerad och trotoaren är täckt med is.. Överallt jag kan tänka mig är det för mkt trafik.. Det är något som jag verkligen saknar! Att ta en promenad runt sjön eller längs ängarna.. Det är ju bara såå mysigt :) Jag tänkte i alla fall köra runt lite här i Burlington och se om vi kanske kan hitta nåt ställe där det inte är så mkt trafik!

24 Februari, adjöss!

F r o m idag har jag 2 veckor kvar här!!! :D:D:D
Behöver jag skriva om hur glad jag är ;D?

Jag är kär



BRADLEY COOPER, BE MINE!

movienight!

Igår såg jag, Katrin och Kristin "He is just not that into you". Den var jättebra! Jag hade ganska låga förväntningar innan för  den har tydligen bara fått 2 stjärnor, men den personen som gav den 2 stjärnor kan inte mått bra......Det var en riktig chickflic om kärlek (obviously) och den bjöd på himla trevligt ögongodis måste jag säga!



    
 

Cravings..

  • Calvin Klein underkläder
  • Ansiktsbehandling på Elisabeth Grady + produkter
  • nattlinne VS
  • Vit BH
  • Boston Collegetröja (ett måste:P)
  • Plånbok
  • Svarta heltäckande leggins (Express eller American Apparel)
  • Svart kjol (American Apparel eller Urban Outfitters
  • Svarta jeans
  • Tröja (Urban Outfitters)
  • Klänning
  • Solglasögon
  • Skinnjacka/MC jacka
  • Nagellack i stora lass
  • strumpor..
  • Juicy Couture armband
  • Juicy Couture mjukisdress
  • Parfym
  • Ankelboots svarta
  • Svarta högklackade stövlar
  • Svart kort cardigan
  • Mjukisbyxor
  • Abercrombie hoodie
  • Gråa strumpbyxor (H&M)
  • Svart trenchcoat
  • Armband
  • Halsband
  • Skinnvantar

Urban Outfitters<3

Shop Women's Sandals            


Printed Flower Ring       Kimchi Blue Tenerife Dress       BDG Destroyed Denim Shorts

                  
                       

Tiden gar fort..

nar man har roligt!

Nu har jag varit har i snart 4 manader. Bara 2/3 kvar..


Malin

angande dom lila skorna; de finns i morkbrunt och svart ocksa. what do you liiiiike ;D?

Pink is the new shit! eller...?

Vad tycker ni om en rosa blogg?

Nu sa!

Nu ska det bli andringar i ellanbellans liv! se bara har..

- Elin ska borja volontara (sager inte det allt?)
- Elin ska borja ga pa gymmet regelbundet och borja pa roliga klasser med Katrin som ar ett traningsfreak (ANTLIGEN har jag nan som kan dra med mig till gymmet nar jag egentligen vill lata mig... ;))
- Elin ska byta familj, vilket ska bli sa skont!
- Elin ska snart fixa sin dator
- Elin kommer inte jobba 45 h i veckan langre, vilket betyder att Elin kan fa tillbaka sitt liv = bra skit
- OCH  Elin ska snygga till sin blogg
- OCH Elin ska borja skriva lite mer positiva inlagg.. allt detta rematch snack ar det slut pa nu!


volontar nasta!

Jo, det ar sant! Jag ska borja volontara :) Det ar inte sa att jag ska aka till Afrika och hjalpa alla stackars barn, utan jag ska volontara pa ett gym har! Jag kommer da att hjalpa dom ca 4 h i veckan och i utbyte far jag gratis medlemsskap! Annars skulle jag ha betalat typ 50 dollar medlemsavgift och sen 40 dollar i manaden = mkt pengar.. Det ar ett jattebra gym med olika klasser som typ yoga, aerobics, simpass, kickboxning och sant kul! Bra va?! ;)

Sa nu ska jag och Katrin borja ga pa pass tillsammans. BEACH 2009 HERE I COME!

Duktigt Elin!!

snart så..

ska min blogg finputsas!

Class

Igar hade jag class igen och det var faktiskt inte sa farligt! :) Trots att det var RIKTIGT jobbigt att ga upp pa morgonen, sa var dagen helt okej!! Vi haller nu pa med ett grupparbete och jag, Lisa, en tjej fran Thailand, en tjej fran Australien och en tjej fran Sydafrika (?) ar i samma grupp. Tjejerna  va jattetrevliga (antligen nagra vettiga au pairer... ;)). Vi ska gora ett arbete om Barack Obama, som ska redovisas nasta lordag!

Au Pairer ar det ingen som bryr sig om

Nu har JAG valt att ga in i rematch, inte min familj. Anda far inte jag bestamma vilken familj jag vill byta till! Jag far inte kolla pa listan av familjer i rematch, utan min counseler valjer ut en familj som jag far "testa". Jag tycker det ar heeeeelt fel! JAG om nan, vet val vilken familj som skulle passa mig! Vad fan vet min counseler? Inte ett skvatt. Under mina 3 manader har, har hon hort av sig till mig 1 gang och det var typ 1 vecka efter jag kom hit och utover det har jag typ traffat en 1 gang till. Hon ska da kanna mig tillrackligt bra att valja en ny familj till mig.

Enligt Skandinaviska Institutet ar det au pairen som själv ska fa valja sin nya familj, men det är bara snack..

Nu ar ju detta inget problem for mig, eftersom att Melinda ska matcha ihop mig med den svenska familjen, men alla har ju inte lika stor tur som jag..



Om...

2 h ska jag prata med min familj...

grejer pa gang..

Igar blev svenska familjen godkand och jag ringde Melinda, min counseler, pa direkten for att sa fort som mojligt traffa henne! Hon hade dock "klienter" bade torsdag och fredag och pa lordag var hon bortrest. Sa jag fick tid med henne pa sondag! Lite irriterad blev jag att jag inte kunde fa en tid med henne tidigare, men men sondag var ju anda inte sa langt ifran.. Senare pa kvallen efter att ha pratat med Katrin och Kristin, kande jag att jag var tvungen att prata med Melinda pa direkten! Sa jag ringde till henne igar kvall och lamnade ett meddelande att jag ville ga i rematch och att hon skulle ringa mig! Idag pratade jag med henne och hon sa att jag nu maste prata med min familj (det ska jag gora ikvall...)

Nu till det roliga....
Melinda: Har du nan familj i atankte som du skulle vilja byta till?
Jag: ooooh, naaaa... Jag vet bara att jag vill stanna kvar i detta omrade.
Melinda: Ja, det finns ju som sagt en svensk familj i Lexington som soker en au pair.
Jag: Jahaja.
Melinda: Jaa, dom kanner ju Katrins familj och James (Katrins vardpappa) har pratat med huvudkontoret om att matcha ihop dig med den svenska familjen..
Jag: (jaaavlaaar........)
Melinda: Jag blev ju inte forvanad nar du ringde igar! Men sant hander ju ibland. Har du traffat den svenska familjen nanting?
Jag: ooh... ja, lite kort pa julfesten Katrins familj hade..

Sa hon har da vetat om detta hela tiden!! Har tror vi att vi lurat henne, men fan, vi kom inte undan!
Hon verkade i alla fall inte bli sur! Skont..


Sommaren, var ar du?

I want suummah.. Men har vill det aldrig sluta snoa..

koldskador..

Ikvall kom jag pa varldens basta ide (trodde jag iaf.....), namligen att ta en promenad! Jag tanker att det inte ar sa kallt ute, men tar anda pa mig jacka, mossa och halsduk. Sa jag borjar promenaden och smapratar lite med kicki. Allt ar lungt, jatteskont att rora pa sig. MEN helt plotsligt borjar det blasa sa in i norden och mina sweatpants gor inte sitt. Mina lar blir iiiiiiskalla.Det gjorde ont a det stack och  sen tappade ja kanseln.. Inte riktigt vad jag hade tankt mig..


Hej mitt namn ar Elin och jag haller pa bli galen har

Finns ingen mer stord familj an den jag bor i.

heelloo

Jag har varit lite dalig pa att uppdatera min blogg pa sistonde. Ber sa hemskt mkt om ursakt malin ;)

Idag har jag haft en playdate med Kristin och hennes lilla Harry (eller liten ar han val inte, han e 2 ar och har klader for  4-aringar...). Det var riktigt trevligt maste ja saga! Det tog dock 2 h innan barnen borjade leka med varandra hehe.

Uusssch, idag maste jag stryka. Jag skjuter upp det hela tiden, men det ar sa traaakigt! Ar det inte ganska kul att jag maste stryka ALLA deras klader, inklusive pyjamas!

back again!

Quebec city var kul! Dock lååååååång bussresa.. Laddar upp lite biler senare!

Jag har precis pratat med min svenska familj och det verkar som att dom är helt godkända nu, men dom ville ändå att jag skulle vänta en dag med att prata med min counseler. Efter det kommer det nog bli så att jag får en lista på familjen som bor här i närheten och dom kommer få en lista på au pairer. Vi ska då låtsas som att vi inte vet om varandra och jag ska dit på intervju.

RSS 2.0