jag kommer sakna mina kids :(

 

dagens!

Idag blev det mest poolhäng. Innan lunch låg jag vid poolen och läste Twilight (älskaarrrrr). Efter lunch var jag där med Desire och hennes kid Sam. Sen var det dags att hämta Emilia på camp. BTW vet ni hur mkt Mia och Björn betalar för Emilias camp??? 1700 DOLLAR!!! Helt insane! Jag säger precis som Kathrine och Desiré "dom måste var loaded...". Jag och Emilia badade sen i poolen :) Efter det hämtade vi Ida och hängde hemma. Jag hyrde "Confessions of a shopaholic" imorse. Jag såg den nu ikväll m. Emilia. Söt film. Jag älskar Hugh Dancy som spelar "Luke" i filmen. Sjuuuuuuuuuuuukt snygg!!!

Imorgon har jag Ida och vi ska en sväng till mallen har jag tänkt. Det blir förmodligen en visit till poolen också..
Imorgon kväll kommer Kristin hit och hälsar på i 2 veckor.

Till helgen blir det nog stranden? och jag vill jättegärna till Boston. Jag kanske åker dit på fredagen under dan.. Lite Marc Jacobs, H&M, Steve Madden. Inte helt fel..

OMG ett blogginlägg!!

tankar från mitt hjärta.

Fortfarande trivs jag jättebra här i Lexington, jag bor i en underbar familj och jag hittar alltid på saker, men jag börjar verkligen längta hem nu!! Eller det är ingen hemlängtan, mer att jag ser fram emot att komma hem. Jag börjar känna mig färdig här. Jag har aldrig saknat mina kompisar där hemma så mkt som jag gör nu. Jag vet att jag kommer vara så glad när jag är hemma igen! Jag saknar vackra Stockholm, skärgården, att kunna GÅ UT (!!). Jag försöker verkligen njuta av min sista tid här, men saknaden lyckas alltid krypa sig fram.

Idag hade jag och Emilia en jättemysig dag. Vi badade i poolen och det var verkligen kul! Hon är rolig den tösen :) Jag har insett att man kan verkligen ha kul med barn, bara man slutar tänka på att det är ens jobb!

Tänk glada tankar och glada saker kommer att inträffa.

Om 86 dagar åker jag hem!!

Saker att se fram emot
- NYC 8-9 augusti
- Bills bar
- NYC helger i septemer
- Picnic i Arnoldparken
- Ev. semester i Maine m. familjen
- Newport, Rhode Island (där jag ska bo om några år....)
- Whalewatching
- Coast guard beach
- Rentham






21 oktober, i'm back!!!!

Bara 3 månader kvar, sen är jag tillbaka i Täby!! Jag längtar sööööööööönder!!!
Jag hade bäääästa 12 dagar i San Fransisco! Det kunde verkligen inte blivit bättre :D Tack Kicki å co!!


RSS 2.0