New York, New York!

AAAH! :D Snart är vi där! Måste komma ihåg att skriva ut biljetterna..
Vår buss går kl 11 imornbitti och vi är framme ca 3.30 i NY. Vi kanske ska på förfest hos några helsingborgare(?) och sen förmodligen gå ut.


Vilken lååååååång dag

Det ska bli så skönt att inte jobba imorgon! Denna morgonen var också händelserik:) Jag gjorde en smarrig smothie till Dominick som han så gärna ville ha, men sen när jag ger den till honom så vill han inte ha den!! Jag hade inga planer på att ge mig så han hamnade i x antal timeouts. Darren bara sitter där på sitt feta arlse och äter sin frukost. Inget stöd what so evah fick man. MEN tillslut så smakade han i alla fall på smothien (tack!) och han tyckte faktiskt om den! 1-0 till mig!

Idag har vi varit på biblioteket och Jayden var jättejobbig och tog ut alla filmer ur fodralen. Ja var påväg mot en sammanbrott haha och så kommer det en tjej, hon var kanske 12 år? och säger
"Frustrated?"
"..öööh.. jaaaa!"


Yeeey!

Jag fick låna bilen! Då kan vi köra in till Boston på onsdag:D

min morgon var helt underbar! inte..

Idag fick Dominick för sig att sätta sig emot allt jag sa! Underbart! Han ville inte äta frukost, absolut inte! När det typ gått 10 min lyckades jag äntligen få honom att äta, men då vill ha inte sitta i stolen och ger mig sitt suraste ansikte! Ni skulle bara se hur han ser ut haha, han är verkligen grym på att se arg ut! När han äntligen ätit sin frukost ska vi gå upp och klä på oss, men dominick insisterar på att gå in till sin pappas rum och lämna ett kort (det är Darrens födelsedag idag), men Darren hade låst dörren och ville inte bli störd så Dominick kunde inte ge kortet. MEN Dominick gav inte upp för det, utan han står och bankar på dörren och jag säger till honom 750 ggr att Darren inte vill bli störd och att han får vänta m att ge kortet. Men tro inte att han ger upp för det... Det slutar med att han hamnar i timeout och får världens utbrott och skriker och kastar saker på dörren.

Senare skulel han äta snacks innan Darren och han skulle på bio, men ville han äta snacks? Nej! Så det slutar med att han hamnar i en till timeout och vet ni vad han gör när jag ska till och stänga hans dörr? HAN SPOTTAR PÅ MIG! Gulliga unge! Jag blir skitsur och smäller igen dörren. Han öppnar dörren igen och vad gör han då? Han kastar sin bil på mig! Tacktack...

Nu är Dominick och Darren på bio :) Tack!

Jag fick ett sms av Linda igår, som jag å Lisa ska träffa på nyår och hon sa att dom tänkte köpa biljetter till nån klubb för 75 dollar!! vilket är typ 500-600 kr! Får se hur vi gör nu, måste prata m Lisa..

Längtar till New York!!

Snart åker Lisa och jag till New York, bara 3 dagar kvar!:) Vet dock inte vad jag ska ha på mig.. Vill jättegärna ha min fina spetströja som jag fick av mina gullungar (tacktacktack!!), men jag skulle behöva en bra svart kjol till den.. Nån som har lust att skänka en? ;)

Nu måste jag gå och lägga mig, kl är över 10, långt efter läggdags! Ska jobba 7-5 imorn, men jag tror att Dominick och Darren ska gå på bio, så då har jag bara Jayden :):)
Imorn måste jag tvätta...blää..

sov gott!!

ack sån' trevlig dag!

Idag har jag hängt med Kristin i Boston!:) Det var jätteskönt väder, typ 15 grader varmt mitt i vintern!! Jättekonstigt, men det är tydligen vanligt att temperaturen hoppar så. Vi gick runt i Boston Common Park och strosa runt på Newbury street. Älskar den gatan! Vi var inne på Marc Jacobs och testa dom där söta stövlarna jag ville ha, men dom kändes ganska bleka jämfört m. mina dkny stövlar.. Såg dock ett jättefint guldarmband som jag vill ha! Affärerna har fortfarande massor m. reor, vi var bl a inne på Guess affären där de hade 25 % rabatt på plånböcker.. MEN jag köpte ingen!!!:) Jag kunde motstå frestelsen ( jag har verkligen inga pengar..)

Sen gick vi till Starbucks och fikade:) Jättemysigt! Sen drog vi oss tillbaka till Burlington och åt Chicken Pad Tai på en japansk restaurang! Mumsigt värre!

Gud va detta inlägg får mig att låta som värsta överklasskärringen..men man kan inte låta bli att köpa märkessaker när allt är så billigt..




Här har vi Kristin!



Favoritgatan <3

högst på min önskelista står ett ljudisolerat rum

En sak som jag inte kan förstå är varför föräldrarna låter en 5-årig pojke springa runt å SKRIKA hur han vill??? Hur kan dom inte störas av det?! Eftersom att ja inte växt upp m skrikande småsyskon börjar ja nu bli galen! Jag måste ut ur detta hus!!

Så frågan är vad ska ja hitta på?
1) Jag har inga pengar, så ja kan inte ge mig ut å shoppa
2) Varken Lisa eller Katrine e hemma
3) Köra runt m. bilen kostar
4) Gymmet? men då måste ja träna..


Jag lääängtar till New York!!


Mitt 3:e och sista försök att skriva en blogg

Idag tog jag en sovmorgon och gick upp runt halv 10. Barnen var ju som vanligt uppe kl halv 8 och skrek utanför min dörr, men vad gör man:P

Nu efter jul så är det massor m. reor, så jag begav mig ut i shoppingvimlet på morgonen och mitt mål för dagen var att hitta ett par svarta stövlar, vilket jag gjorde:D:D Låga lackstövlar från DKNY som från början kostade 198 och som nu kostade....(läs) 97 dollar!! jag har haft just dessa stövlar på span ett tag och när jag såg dom idag stod det att dom kostade 114 dollar. Även fast jag egentligen inte hade råd med dom, köpte jag dom endå. När jag kom till kassan så kostade dom bara 97 dollar !! Jag älskar USA! Man får alltid så trevliga överraskningar!:)

Senare under dagen var jag på gymmet och såg faktiskt 2 söta killar
sen hade ja å barnen en mysig kväll, vi ( = jag) gjorde pizza och när jayden lagt sig tittade jag och dominick på cars och åt popcorn!:)

btw, jayden kissade på mattan i hans rum igår och på hans bok, vilket ledde till att det skvätte över hela mussepigg.... mmmm...det var ett av dom tillfällena då jag önskade att kendra bara kunde komma in i rummet å säga att hon tar hand om det... meeen man kan inte få allt här i världen..

Ikväll jobbar jag till halv 12, så ja ska titta på vanilla sky och fortsätta organisera barnens craftbook.
Sov gott!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0