good news.

Idag fick jag mejl från Greklandkillen (hette han Dovile??) och han låter mycket positiv till att vi får jobb i Grekland. SWEET!! Vi drar i januari, jag och min käre vän Desirée. Kommer bli grymt bra! I know it!



Här har vi oss. Jeeesus vad jag känner mig som en jätte bredvid henne..

Kärleeek i stora lass!

Jag ska bli bättre på att ge kärlek! Det är såå viktigt med kärlek. Ju mer du ger bort, desto mer får du!

Så ja tänkte skriva några väl valda ord.

Jag älskar er, alla mina vänner & familj, nära & kära! Jag vill att ni ska veta att jag uppskattar er mer än någonting annat!! Ni är bäst :)

Nya planer!

Hej och hå!

Som ni kanske minns var ju min plan efter Au Pairandet att dra till Australien. Dock kändes projektet ganska stort och ovisst att planen sattes åt sidan. Nästa plan var jobba som entertainer på Mallorca, men det jobbet var så populärt att jag inte fick det. Nu minsann är det Grekland som gäller! Desirée har varit väldigt duktig och hittat en "work and travel" organisation som hjälper folk att hitta jobb utomlands. Låter toppen enligt mig! Det finns massor med jobb man kan ansöka om, men jag är mest intresserad av waitress och receptionist. Waitress skulle vara jäklig nice eftersom att man får tip också. Lönen är runt 300 - 500 Euro i månaden, men boende och mat ingår!

Högskoleprovet närmar sig med stormsteg och jag är mer taggad än någonsin...Jag ska få 2,0, jag ska få 2,0, jag ska få 2,0..

På lördag ska jag, Dess och kanske de tyska tjejerna (?) gå uuut! :) Äntligen ska mina 2 vinflaskor dammas av och njutas kvällen lång.

Bara 3 helger kvar.

3-4 oktober     - Utgång, receptskrivning, provpackning
10-11 oktober  - Hos Carro i NYC med Dess
17-18 oktober  - Avskedsmiddag med Au Pairerna, Boston, packning
21 oktover      - HEMGÅNG!

RSS 2.0