HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELG!!!

Faan va skönt!!



Torsdag igen.

Nu har jag och Emilia precis kört Ida till dagis. Emilia är uppe på sitt rum och leker och jag sitter framför datorn :) Kan inte bli bättre eller?;) Om 2 h åker vi till mallet och äter lunch, antingen Legal Sea Foods eller foodcourten! Sen blir det nog lite glass :) Efter det åker vi till ridningen, då kan jag ligga ute å sola!!:) Runt 5 ska vi hämta Idisen och sen e ja off!:)

Sen igårkväll kom Björn hem igen! Jag har typ haft ångest över att det är så lite folk hemma haha:P Först hade vi Kristin å Peo + kids, sen Kajsa + kids. Det har vart så himla roligt!:) Jag har typ garvat konstant:D Sen i måndags åkte Björn till Pittsburg och Kajsa + kidsen åkte till NYC på tisdagen, så då blev det så tooomt :P Men imorse vaknade jag av Elvis Presley på högsta volym haha, då visste man att Björn var hemma :P Imorgon kväll kommer Kajsa + kidsen tillbaka också :)

Jag ska gifta mig med en man som har en stor, galen familj haha!!:D The more, the marrier!

Igår lärde jag Emilia "Finns i sjön", haha, och gissa vem som blev totalt utklassad???:P Riktigt illa! Men hon är lite sneaky, den tjejen. Jag skulle inte bli förvånad om hon fuskade lite. Jag fuskade typ alltid när jag var i den åldern, hehe, farfar var ett lätt offer:P Imorse så frågade jag om hon borstat tänderna och hon svarar ja. Smart som jag är, kollar jag hennes tandborste och den är snustorr...  Mig lurar hon inte så lätt!

På fredag ska jag och Desiree på bio och se "The hangover" som jag länge velat se! På lördag kanske hela familjen åker till Six flags eller Maine!


morgonritual

En av de bästa sakerna jag vet är att sätta sig framför labtopen på morgonen, med en kopp kaffe och läsa bloggar samt facebooka. Så jävla härligt! :) Jag brukar läsa Alex å Calle Schulman, Katrin Zytomierska, Elin kling, Sofi Fahrman, Linda, Lisa och Cassie.

:)

Till helgen kanske vi drar till en nöjespark som heter Six Flags med hela familjen. Kuuueeel!
Jag längtar till cali!!! Bara 11 dagar kvar :)

Det känns som att sommaren kommer att gå så fort! Men jag ska njuuuta :D Det kommer bli många playdates på stranden!!!!:D

Ikväll ska battla m. P om vem som springer snabbast på 400 m.

regn, regn, regn...

Nu har Emilia sommarlov så nu har jag 2 barn att ta hand om under dagarna! Imorse var vi på biblioteket och jag och Emilia har spelat spel.

Det är soligt ute, det är soligt ute, det är soligt ute..

San Fransisco bokad!!!!

Åker till San Fran den 4:e juli - 16 juli och hälsar på Kicki!!!!
PUSS


midsommarhelgen

Igår firade vi midsommar!:) På morgonen jobbade jag, så jag och Lisa promenerade till lekplatsen med Ida. Sen gjorde vi oss i ordning och åkte på blomjakt! Vi gjorde jättefina midsommarkransar! elleer Lisa gjorde de hahah. Ska visa er min krans haha den spårade lite.. Runt 4-5 kom Kristin å Peo å deras vänner, trevligt :) Vi åt sill å potatis, kex å hummus, drack snaps och grilla! Sen åt vi Mias paj m. glass. Me like! Runt 8 typ spelad vi TP och sen tittade vi på film. Spårad kväll hahah:P

Idag ska jag pallra mig ut och springa, hämta Lisa å Desiree från NYC och bara mysa m. lisafisa!

Har ni haft en rolig helg?

PS. Pappa har sålt saaben!!


dagens

Idag har jag bara kört å stressat hela dan! but i kinda like it:P Körde Ida till dagis, sen Peo till MIT, till Newbury st. Sen shopping i 2 h. Stress!! Sen hem och köra Kristin å barnen till Arlington, sen åka till jobbet, byta bil, till mallet å köpte ett hårband. Sen hem igen, var ensam hemma :) Senare kom Mias syster och hennes 2 söner. Dom kom med feta påsen Lindtkulor, muuuuuuummaaa!! :D Sen har vi tittat på "meet the parents" och " I know pronounce you Chuck & Larry".

Imorgon ska jag springa och ev. spela tennis :) Och så kommer Lisa :)

å ja mår bra...

Skollad. Sönderbränd. Grillad. Kärt barn har många namn. Det gör ont och det är rött. Men det var det värt! Efter stranden sprang jag 4-5 km och senare på kvällen spelade jag och Lisa tennis. Ruuligt! Vi kommer vara så jävla bra på tennis efter denna sommar!! Ska försöka börja simma igen också, men poolen har lite skumma öppettider. Måste checkas! Vi har också badmintonnät, så badminton måste helt klart införas i träningen!

Imorgon kanske jag hänger med Desiree på step och yoga, annars 2 h powerwalk.


strandväder!

Idag har jag och Desiree hängt på stranden i några timmar:) hur skönt som helst! Det finns en liten sjö bara 5 min ifrån oss. Nu ska jag snart ut och springa, härligt! :)

Utkast: Promenad 3 ...

Promenad 3 km, tennis 1 h, tracklöpning 3,2 km

Ojojojjjj va det känns bra :P

Jag tycker det är så himla trevligt när det är mkt folk över. Under middagarna sitter alla och skriker över varandra å man får inte en lugn stund, men det är så det ska va!! :) Jag spelade tennis å sprang med Peo idag haha, han är skön!! Jag har lärt mig lite tricks hur man spelar tennis också.. Kul var det i alla fall!!!:D

SOV GOTT :)

shoppingabstinens.............

VILL HA

- sommarklänning
- svart BH
- svart jacka
- armband
- solhatt
- läppglanset millebacci, NOUBA
-
jeansshorts
- peachfärgade sandaler, Urban Outfitters


it's a sign..

Hur braaaa är inte jag?!:P Jag skulle boka min biljett till San Fransisco i fredags, den skulle då kostat 320 dollar och jag hade exakt 317 dollar så jag hade varit totalpank om jag köpt biljetten, vilket ledde till att jag inte köpte den.. OCH TUUUR DET!!! Nu när jag tittade på expedia, kostar resan bara 280!! Alltså har jag sparat 40 dollar OCH jag var inte totalpank hela helgen!!! Mkt bra Elin ;) Nu är dock frågan om jag ska vänta ännu längre och hoppas på att priset sjunker ytterligare..?? Jaafan, ja ska nog vänta lite till...


Måndag

Nu är det fullt hus i mitt hus! Vännerna från San Fran är här, mamma Kristin, pappa Peo, barn Ellen och barn Sara. Jättegulliga är dom allihopa!

Jag har en himla bra pappa


Jag mår bra!

Jag vet att jag inte säger detta ofta, men ni är värdefulla! Kärlek till er! <3

Jag måste bara skriva att jag älskar Filip & Fredrik. Boston Tea Party, I LÖÖÖVE!! Wunderbar! Magnific!

PINSAMT!!

Nu kan jag aldrig mer visa mig på gymmet...... haha

wednesday

Nu har jag powerwalkat i 45 min och snart ska jag och Lisa simma i 1h! Det ska bli så skönt!!! Måste ju fortstätta jobba på beach 09 heheeee..

Kan det inte bli fint väder snart!?

Idag pratade jag med Matilda och det var lite galet hehe.. Hon har också planer på att åka till Australien i ett halvår!! Fast hon åker i augusti och jag i januari, men hon kanske stannar där längre än ett halvår.. Nu är jag taggish på Australien!!!!! :D


träningsschema

Onsdag: Simma 1 h, powerwalk/tennis 1 h
Torsdag: Simma 40 min, springa 30 min
Fredag: powerwalk 1,5 h
Lördag: Kickboxning
Söndag: springa

härligt, härligt!

cali baby!

Det blir cali i två veckor i juli OCH en roadtrip!!!:D:D aaahhh!! Det blir jag, Kicki och hennes kompis Tinna :)


hej å hå!

Idag har jag och Ida promenerat i ösregnet, uuunnderbart :) först var vi båda lite irriterade, men sen var det ganska skönt faktiskt :P :) Idag känner jag mig helt sluuut i kroppen. Det får bli en vilodag idag tror jag! Jag får se om jag orkar åka till Starbucks senare.. Imorgon tror jag att jag har sovmorgon, hoppas!

På lördag kommer familjens vänner Peo och Kristin + barn, det ska bli kul! Alltid trevligt med folk :)

RSS 2.0